Gewaardeerde Blogs

Video lesmateriaal

Papieren lesmateriaal beu?
Kijk hier eens!

Waardering: 
10

Elegante Algoritmes inzending.

Binnenkort misschien te zien in het Gemeentemuseum Den Haag, maar nu al online te bewonderen: mijn inzending voor de Elegante Algoritmes wedstrijd georganiseerd door SETUP.

Waardering: 
10

Mijn filmpjes zijn in een tweet gezet.

Hoi,

Mijn filmpjes van Youtube zijn zojuist in een tweet gezet door Joek van Montfort. Dank u wel daarvoor. De tweet is al 6 keer geretweet(met mijzelf erbij) en 5 keer gefavoriet(ook  met mij erbij). Ik hoop dat het meer geretweet wordt en dat mijn Youtube account steeds bekender wordt in Nederland. En dat meer kinderen in Nederland iets op kunnen steken van mijn filmpjes. Ik ben op dit moment ook bezig met een script voor een Scratch les 6. Die wordt heel erg leuk en leerzaam. Veel plezier alvast van Scratch les 6.

Waardering: 
10

Scratch les 6

Hoi,

Op dit moment is mijn filmpje aan het uploaden (Scratch les 6) Dus als je hem wil bekijken ga dan naar mijn kanaal en ABONNEREN!

Waardering: 
10

Zelf blokken bouwen met Scratch 2.0

In Scratch 2.0 kan je niet alleen de bestaande blokken gebruiken: je kan ook zelf blokken bouwen. Dit is een krachtige uitbreiding van Scratch waardoor programma’s korter en duidelijker kunnen worden.

Waardering: 
10

Space Invaders

Hoi,

Ik heb iets leuks gezien op Scratchweb.nl. Joek van Montfoort heeft een spel gemaakt. Space Invaders.  Ik heb even gekeken hoe het ging en nu staat het op internet. Ik ben het op dit moment aan het verbeteren. Ik heb een reactie. SUPERLEUK!!!

Waardering: 
10

Elegante Algoritmes presentatie

Op zondag 21 april wordt de uitslag bekend gemaakt van de Elegante Algoritmes wedstrijd in het Gemeentemuseum Den Haag. Voor deze wedstrijd heb ik een Scratch variant van Mondriaans Vicory Boogie Woogie in elkaar geknutseld.
Helaas heb ik op die datum al heel lang een andere afspraak staan. Ik kan er zelf dus niet bij zijn. :(

Waardering: 
10

2 leuke dingen!

Hoi,

Vandaag heb ik 2 leuke dingen te vertellen.

Waardering: 
10

Bezoek mijn projecten!!!

Hoi, ik ben Nick. Ik ben nu 11 jaar oud en ik ben een groot fan van Scratch. Mijn hobby's zijn: Programmeren, tekenen, ontwerpen en voetballen. Wat ik later wil worden is...je raad het zeker al wel......COMPUTERPROGRAMMEUR!!! En de gebruikersnaam van mijn scratchaccount is Nickjor2002.

Ik hoop dat ik goeie reacties krijg.

Tot dan!

Waardering: 
10

De Coderdojo volgende deze week in Rotterdam.

Hoi,

Volgende week is er een Coderdojo in Rotterdam. Ik ga daar iets vertellen over Scratch en mijn projecten. Joek van Montfort (die ook lid is van Scratchweb) vertelt het meest, maar ik ben er wel bij. Houd je van Scratch en woon je in Rotterdam? Dan raad ik je aan om naar de Coderdojo te gaan op 30 november in straat heer Bokelweg 155 om 1 uur 's middags.

Waardering: 
10

Pagina's